Udruga Slama: Noćna izložba

foto:udruga Slama

Povodom obilježavanja 15 godina Noći Muzeja, 31. siječnja 2020., umjetnička lokalna Udruga ReART uz suradnju s Udrugom Slama organizira jednodnevni umjetnički projekt pod nazivom Noćna izložba!

Konceptom noćne izložbe svrha je prikazati djelovanje suvremenih umjetnika i njihova rada u različitim umjetničkim smjerovima i tehnikama, od slikarstva, preko grafike i crteža, do kiparstva te ostalih kreativnih izričaja…

Što se u umjetnosti događa danas, s kojom se problematikom umjetnici najčešće susreću i koji ih motivi inspiriraju za stvaranje, saznat ćemo kroz radove 15 različitih umjetnika. Osim promocije lokalnih umjetnika, poticanja njihovog stvaralaštva svrha je izložbe i povezivanje i upoznavanje građana s modernim konceptima umjetničkog stvaralaštva. Upravo zbog toga ova izložba je prodajnog karaktera što znači da svaki izloženi primjerak može postati upravo vaša posebna umjetnina.

Izložbu će upotpuniti ugodan galerijski ambijent, u kojemu ćete se opustiti uz osvježavajuća pićenca i pomno odabran glazbeni repertoar za opuštanje!

POPIS UMJETNIKA
1. Valentina Grubačević
2. Nikola Faller
3. Slađana Zubić
4. Marija Vidaković Tulić
5. Andrej Tomić
6. Jelena Lulić
7. Dorian Trepić
8. Martina Fabijanović
9. Lucija Mitar
10. Vjekoslav Filipović
11. Ana Čolaković
12. Rene Grgić – Đaković
13. Anamarija Barba
14. Viktorija Križanović
15. Marija Škrobo Arambašić