Udruga „Tradicijom za budućnost“ održala redovnu skupštinu

Danas u prostorijama udruge „Tradicijom za budućnost“ održana je redovna izvještajna skupština na kojoj je predsjednica Violeta Perčić pročitala sve aktivnosti udruge te financijski izvještaj.

Udruga je tijekom prošle godine sudjelovala na velikom broju manifestacija, a sama također organizira i provodi oko 15 projekta na godišnoj razini.

Najpoznatiji projekti udruge su „Staro ruho novo doba“, „Bogatstvo bakine škrinje“ , „Mladi za mlade“, „Tradicijom za Bolje sutra“ te druge projekte iz društvene i kulturne sfere. „Od manifestacija udruga organizira Lipanj u Petlovcu, Advent u Baranji u Petlovcu, Uskršnja radionica za najmlađe.

“Što se tiče rada imali smo vrlo uspješnu godinu sva namijenjena sredstva su utrošena prema planu, a organizirani su sve manifestacije i projekti koji su bili zacrtani planom i programom. Potrudili smo se da radimo što više s djecom i s mladima.

Što se tiče 2019. godine izdvojila bih Lipanjske note koje radimo u suradnji s udrugom žena Fijolice te advent u Baranji koji radim već četvrtu godinu u suorganizaciji s turističkom zajednicom Baranja.

Voljela bih da se mladi aktivnije uključe općenito u društveni rad te da budu na koristi svojoj zajednici“- izjavila je Violeta Perčić za Baranju info