Za vikend cijepljenje bez naručivanja u dvorani Gradski vrt

Foto: pixabay

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Dom zdravlja Osječko-baranjske županije pozivaju sve zainteresirane stanovnike Osječko-baranjske županije na cijepljenje I. dozom protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja u subotu (20. studenoga) od 8:00 do 13.00 sati te od 14:00 do 19:00 sati i nedjelju (21. studenoga) od 8:00 do 13.00 sati te od 14:00 do 19:00 sati u sportskoj dvorani Gradski vrt. Cijepljenje se provodi cjepivom Moderna i Janssen.

Na cijepljenje se mogu odazvati i svi hrvatski državljani koji nemaju status osigurane osobe prema zakonima kojima se uređuje obvezno zdravstveno osiguranje i obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvena zaštita stranaca u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske koji se zateknu na teritoriju Republike Hrvatske, kao i ostale osobe koje imaju strano državljanstvo, a zateknu se na teritoriju Republike Hrvatske.

Na cijepljenje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu te putovnicu ukoliko je osoba strani državljanin.