Zaštita podataka u poslovanju – novi besplatni seminar u organizacije Osječko-baranjske županije

foto: OBŽ

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom Zaštita podataka u poslovanju.

Seminar će se održati 31. ožujka 2023. godine u Maloj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, I. kat, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavanje će održati Darko Bušić i Siniša Karamarković iz tvrtke “Imputo informatika”.

U svijetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno kada su njihovi sustavi hakirani, važno je znati kako se zaštititi od kibernetičkih napada, te kako i dalje sačuvati svoje podatke. Svrha ovog seminara je osvijestiti polaznike s čime se sve mogu suočiti i kako se najbolje zaštititi. Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a namijenjen je svim poduzetnicima.

Sadržaj seminara:

  • Zaštita računala
  • Zaštita lokalne mreže
  • Sigurnosna kopija podataka
  • Organizacija i rad s podacima te njihovo spremanje
  • Rasprava

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru projekta “Poduzetnički obzor” najkasnije do 30. ožujka ove godine.