Zvijezde ‘Slagalice strave’ i ‘Divlji zapad’ u Slavoniji i Baranji snimaju film domaćeg redatelja

foto: Bai Ling i Chris Moss, licencirane fotografije/ Autor: MIHAELA VOJTEK – DREAM TEAM PICTURES

Brojne osječke i baranjske lokacije i ovaj će mjesec postati prave filmske kulise povodom nastavka snimanja filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera redatelja, producenta i glumca Vjekoslava Katušina, scenarista Miroslava Trčka te koproducenta Milana Papića.

Snimanju se tijekom lipnja pridružuju slavni detektiv iz kultne franšize Slagalica strave Costas Mandylor te Bai Ling, kinesko-američka glumica poznata po ulogama u filmovima ‘Divlji zapad’ s Will Smithom te ‘Crveni ugao’ s Richardom Gerom, ali i mnoštvom drugih uloga kao što je utjelovljenje lika Archara u višestruko nagrađivanoj televizijskoj seriji Izgubljeni.

Na snimanju će se pojaviti i njemačka pjevačka senzacija Joey Heindle, 13-godišnji Emin Račić koji u nastavku glumi sina Costasa Mandylora te već poznate glumice iz prvog ‘Wrongful Death’ filma, Alona Hertha Jenny Paris.

Robert Miano, Massi Furlan i Chris Moss u Osijeku su ranije snimili svoje scene, a u lipnju nastavljamo snimanje s još dva holivudska imena – Costasom Mandylorom i Bai Ling, podsjeća Katušin, dodajući kako mu je veliko zadovoljstvo i čast raditi s takvim profesionalcima. ‘Snimanje do sada prolazi i bolje od planiranoga, a posebno me raduje što snimamo baš u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji i to s ovakvom zvjezdanom postavom. Vjerujem da smo za ovaj projekt okupili najbolje od najboljih i na to smo jako ponosni’, ističe Katušin.

foto: licencirane fotografije / Autor: MIHAELA VOJTEK – DREAM TEAM PICTURES

Katušin najavljuje nastavak snimanja i tijekom srpnja, kada će im se u Hrvatskoj pridružiti glumačke legende Eric Roberts i Michael Paré, koji i utjelovljuju glavne likove u prvom dijelu ovog filmskog trilera te švicarska glumica Silvia Spross. ‘Zahvalni smo na velikoj zainteresiranosti javnosti, posebno lokalnog stanovništva te se nadamo da ćemo im nekad u skorije vrijeme moći i prikazati ono na čemu smo vrijedno radili sve ove mjesece. Planiramo premijeru prvog filma u Hrvatskoj, a onda svakako i drugog, ali nećemo još otkrivati baš sve detalje’, zaključuje osnivač produkcijske kuće Dream Team Pictures, Vjekoslav Katušin.

Podsjetimo, radnja prvog filma ‘Wrongful Death’ odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku ‘Wrongful Death 2: Bloodlines’, detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijama i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.

foto: licencirane fotografije / Autor: MIHAELA VOJTEK – DREAM TEAM PICTURES