Prvi Oktoberfest na baranjski način u Lugu

Ovog će se vikenda, 4.-6. listopada 2019. održati prvi Oktoberfest na baranjski način u prekrasnom ambijentu Hotela Lug na adresi Šandora Petefija 64, Lug.
Tijekom cijelog će listopada svi posjetitelji moći uživati u tradicionalnim baranjskim specijalitetima, bogatom izboru vina i domaćih rakija i vrlo ugodnom prostoru restorana, vinskog podruma te na otvorenom.

Ono što će svi baranjoljupci po prvi puta moći vidjeti je upravo ove subote, 5. listopada od 12 sati kada će u starinskom čardaku Hotela Lug biti otvoren jedinstveni Rakija bar, prvi ove vrste u Baranji i šire. Domaćini ovom prilikom služe veliki izbor domaćih rakija, čobanac po promotivnoj cijeni od samo 35 kuna, dok će uz zvuke tamburice i zagarantiranu dobru zabavu, svi posjetitelji moći degustirati i promatrati pečenje rakije.

Lug je nadaleko poznat kao selo s najboljom i najkvalitetnijom začinskom paprikom koju s pravom nazivaju “crvenim baranjskim zlatom” koja se ovog vikenda 4.-6.10. može kupiti na već tradicionalnom Paprikafesta u Lugu.