Belomanastirsko kazalište i ove godine u gostima u policijskom odmaralištu u Valbandonu

Policijsko odmaralište u Valbandonu i ove će godine ugostiti kao i proteklih godina brojnu djecu (svake godine oko 150 – 170) obitelji policijskih službenika iz svih krajeva Hrvatske. Riječ je o aktivnostima koje već devet godina provodi Zaklada policijske solidarnosti. U sklopu ljetovanja organizirano im je mnoštvo aktivnosti, a među gostima će i ove godine biti i glumci Gradskog kazališta Beli Manastir.

Djeca je u Valbandonu boraviti od 22. lipnja, a kazalište stiže 26. lipnja. Ta uspješna suradnja između Zaklade i kazališta traje godinama, jednako kao i osječkom policijom s kojom je kazalište ostvarilo brojne uspješne (preventivne) suradnje.

Za ovu ljetno djeci će u ponudi biti dvije kazališne predstave, ekološka “Čuvari planete” i svevremenska “Put po svijetu”, uz glazbeni kviz i disko večeri. Belomanastirsko kazalište gostovanjem u Valbandonu završilo je još jednu kazališnu sezonu.No, ljeto nije odmor za glumce – tijekom ljetnih mjeseci čekaju ih brojna gostovanja i probe za novu predstavu za jesen.