Festival Rockaraj 2019.

Ove subote, 7.9. s početkom u 19.00h, u valpovačkom dvorcu Prandau-Normann održat će se prvi open-air rock festival – Rockaraj. Festival zajedničkim snagama organiziraju Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova, Udruga Karašicka Republika i Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“.

Na festivalu će nastupiti Opća Opasnost, Animal Drive, Juraj Jurlina & Band te Bojan Petovari.

Valpovo i Belišće su oduvijek bili veliki izvor odličnih glazbenika, a posebice je puno rockera. No, nekako je uvijek nedostajao jedan festival koji će ih sve okupiti na jednom mjestu. Upravo to je misao vodilja Rockaraja i razlog zbog kojeg je ovaj festival i nastao. Naravno, postoji i puno drugih kvalitetnih lokalnih glazbenika, ali nažalost bilo ih je nemoguće sve uklopiti ove godine.

Zagrijavanje za festival održat će se dan ranije, 6.9. s početkom u 21.30h, u Caffe baru „Baza“ Valpovo gdje ćete imati priliku čuti najbolje rock hitove u acoustic izvedbi Dine Jelusića.

SATNICA za 7.9. :

                19:00 – Bojan Petovari

                20:00 – Juraj Jurlina & Band

                22:00 – Opća Opasnost

                00:00 – Animal Drive

ULAZNICE po cijeni od 30 kn možete kupiti u sustavu Entrio ( https://www.entrio.hr/event/rockaraj-valpovo-6748 ), a bit će ih i na samom ulazu na festival.