Izborna skupština Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rat Kneževi Vinogradi

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak Kneževi Vinogradi održala je prošloga tjedna Izbornu skupštinu u restoranu Panon na SRC Kn. Vinogradima.

Na sjednici je izabrano rukovodstvo udruge kao i radna tijela skupštine udruge. Za predsjednika udruge izabran je Željko Parlov, potpredsjednika udruge izabran je Dragutin Špoljarić, dok je za tajnika izabran Zlatko Horvat.

Izbornoj skupštini su osim članova udruge nazočili i predsjednik osječke podružnice UDVDR-a, Zdenko Kraljik, općinski načelnik Vedran Kramarić te Ružica Batori, zamjenica općinskog načelnika iz reda hrvatskog naroda.

Predsjednik općinskog ogranka Željko Parlov se zahvalio svim članovima na dolasku te čestitao novoizabranom rukovodstvu uz želje za dobrom daljnjom suradnjom. Najavio je mnogobrojne nove aktivnosti u budućem radu, veću prisutnost Udruge na samom terenu, okupljanje novih članova (kao što su obitelji aktualnih i bivših članova), a pozvao je i sve branitelje da se jave Udruzi ukoliko imaju potrebu za nabavkom ogrjevnog drva.

Uz predsjednika, svoje čestitke novoizabranom rukovodstvu Udruge uputili su i gosp. Kraljik i gosp. Kramarić. Općinski načelnik je uz čestitke naglasio dosadašnju odličnu suradnju Udruge i Općine Kn. Vinogradi.

Rekao je da je Općina Kn. Vinogradi svih ovih godina aktivno pratila rad Udruge, što u financijskom što u onom materijalnom pa i logističkom smislu. Prije dvije godine Općina je po drugi put (nakon objekta u Jasenovcu obnovljenog prije nekoliko godina) osigurala potpuno obnovljeni prostor u samom centru Kneževih Vinograda za redovan rad Udruge te ga u potpunosti opremila. Svake godine se iz proračuna općine osiguravaju financijska sredstva za redovan rad Udruge, a koja su među najvišima kada je riječ o financiranju Udruga na području Općine Kn. Vinogradi.